6 °c
Warszawa
11 ° sob.
12 ° niedz.
13 ° pon.
6 ° wt.
3 ° śr.
3 ° czw.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EFEKTYWNOŚĆ WYKORZYSTANIA AZOTU W UPRAWIE RZEPAKU

9 lutego 2022 @ 10:00 - 14:00

09.30-10.00
Rejestracja uczestników

10.00–10.30
Sytuacja na globalnym rynku rzepaku
Andrzej Duszejko, RAPOOL Polska

10.30–11.30
Hodowla w poszukiwaniu odmian odpornych na choroby oraz efektywnie gospodarujących azotem
Jeanne Geißler, RAPOOL Ring GmbH

11.30–12.00
Rola międzyplonów TerraLife w płodozmianach
Jerzy Trościanko, DSV Polska

12.00–12.15
Przerwa kawowa

12.15–13.00
Optymalizacja wykorzystania azotu w uprawie rzepaku
Prof. Witold Szczepaniak, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

13.00 –13.30
Uprawa rzepaku, a zmieniające się warunki pogodowe, agrotechniczne i ekonomiczne
Artur Kozera, RAPOOL Polska

13.30 –14.00
Wybór właściwej odmiany w dobie zmieniających się warunków klimatycznych
Tomasz Szymański,  Saaten-Union Polska

14.00
Obiad

Details

Date:
9 lutego 2022
Time:
10:00 - 14:00

Venue

HOTEL VERDE
ul. Koszalińska 1
Mścice k. Koszalina,76-031
+ Google Map
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Wykryto blokadę reklam!

Wykryliśmy, że używasz rozszerzeń do blokowania reklam.
Prosimy, wesprzyj nas, wyłączając te programy blokujące reklamy.